KöFTE KITCHEN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Köfte Kitchen Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 19:31 Gegrilde kip was zalig maar ‘met groenten’ is bijna niet kloppend met 1/4 stukje tomaat en een halve Turkse peper. Meer groenten was beter geweest! Rijst lekker maar met zeeee veel roomboter. Dat minder. . Köfte was lekker, net te weinig, friet sla…
20 mei 2024 om 12:38 Jammer dat de kaas niet gesmolten was over de kofte heen zoals ik dat gewend ben, de patat was ook minder smaakte erg naar olie..
12 mei 2024 om 16:30 Portie is te klein. Voor 20€ haal je ergens anders een hele schotel, hier krijg je een mini portie. Jammer want het eten is goed
5 mei 2024 om 12:02 Lekkere kofte en kip zoals vanouds! De porties zijn wel iets kleiner geworden. Het nog goed warm.
22 apr 2024 om 19:03 Heerlijke kofte!
30 mrt 2024 om 21:03 Top
4 feb 2024 om 22:36 Kip was dit keer karig en deels verbrand!!
15 sep 2023 om 22:39 Was heel laat en heel koud en oud droog brood erbij En geen saus wat vorige keren wel altijd erbij zat!!
8 aug 2023 om 21:39 De leveringstijd liep steeds op. Het eten van wel heel lekker en dat maakt veel goed.
19 jun 2023 om 21:24 Te klein dus niet genoeg zou wat extra bij moeten doen
14 jun 2023 om 17:23 Ik heb mijn bezorging niet gekregen
12 jun 2023 om 22:35 Net als altijd super lekker bedankt